huishouden planning

Heb je een groot huis of gewoonweg een groot gezin? Dan is het plannen van het huishouden een verstandige keuze. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk klaar zijn met het huishouden. Wij helpen je met het maken van een juiste planning.

Bij het plannen is de eerste taak die u moet doen, het in kaart brengen van de activiteiten die je voor die week moet doen. Hieronder een voorbeeld:
To-do-lijst:

 • badkamer schoonmaken
 • slaapkamer stofzuigen
 • ramen wassen

Hierboven een kleine lijst met 3 taken. Nu is het de bedoeling dat je Microsoft Excel/Tom#039;s planning opent en daar een planning gaat maken. Schat in hoeveel tijd je nodig hebt per taak en plan deze taken per dag in. Print dit uit en plak het op een plek waar iedereen het kan zien. Zodoende zal iedereen het lezen en kan er geen misverstand voorkomen wie wat moet doen.

credit card debt counseling
zp8497586rq
Categorieën: Uncategorized

2 reacties

 • Hendrik zegt:

  Een goede planning is inderdaad essentieel. Het bijhouden van je maandelijkse uitgaven zijn natuurlijk ook belangrijk. Dan kan je al je rekeningen plannen en weet je hoeveel geld je opzij houdt voor eventuele leuke dingen of om te sparen.

 • het klopt dat een planning maken belangrijk is om het overzichtelijk te houden
  van wat je wanneer doet

  alleen bedoel ik een logische werk volgorde van wat de stappen zijn die je moet doen om de ruimte die je schoonmaakt goed te doen.
  meer in die zin hoe je een begin maakt tijdens de voorbereidingen van wat je vooraf gedaan moet hebben voor dat je aan de werkzaamheden begint.
  en ook hoe je het in kleine taken kan verdelen om te voorkomen dat je vergeet van waar je mee bezig bent.
  kortom een logische werkwijze om de schoonmaak klusjes goed te doen

Geef een reactie