Met deze 4 tips bespaar je veel geld op kleding

Geld bezuinigen in het algemeen klinkt al als een uitdaging, laat staan dat je geld moet besparen op kleding. Het lijkt vrijwel onmogelijk, zeker als je er een beetje hip bij wilt lopen. Ook als het om merkkleding draait leg je vaak flink wat geld neer. Toch is geld besparen op kleding makkelijker dan je denkt en met een beetje motivatie en creativiteit kom je een heel eind. Dankzij deze 5 tips van prijsvergelijker SuperSales bespaar je veel geld op je nieuwe kleding.

#1 Koop je kleding in de sale

Dat klinkt nog eens makkelijk! Vaak wordt er enkel gekeken naar de nieuwe collectie, maar er is online ook het hele jaar door outlet en sale te vinden. In veel gevallen gaat het om kleding van het vorige seizoen en die prijzen zijn een stuk aangenamer. Of de kleding gedateerd is? Absoluut niet! Ook in de ‘oudere’ collecties kan je hele leuke en hippe kleding vinden.

#2 Koop kwaliteit

Een shirtje van een paar euro lijkt misschien een goede deal, uiteindelijk zal je erachter komen dat goedkoop duurkoop is. In de meeste gevallen blijft er van dat goedkope shirtje niks over na het wassen. Vervolgens verdwijnt het in de prullenbak en koop je weer wat nieuws. Investeer daarom liever in een kwaliteits shirt. Wellicht ben je dan het dubbele kwijt, maar daar heb je dan ook twee (of zelfs drie) keer zolang plezier van.

#3 Voorkom een miskoop

In een opwelling een paar nieuwe schoenen kopen loopt maar zelden met een sisser af. Vaak verdwijnen dit soort kledingstukken direct in de kast en vind je ze een half jaar later terug met aangehecht prijskaartje. Een miskoop is zo gebeurd, zeker als je geen plan de campagne hebt. Shop daarom met een missie en laat je niet verleiden door eventuele items die je eigenlijk niet nodig hebt.

#4 Basic is everything

Hoe simpeler je kledingkast is, hoe makkelijk het is om kledingstukken met elkaar te combineren. Als de basis goed zit heb je daar seizoenen lang plezier van. Per seizoen kan je bijvoorbeeld 2 of 3 eye catchers kopen om je basic outfit helemaal compleet te maken. Zo bespaar je veel geld en lijkt het net alsof je altijd een andere outfit aan hebt.

Categorieën: Uncategorized

Geef een reactie