planningtool Excel

In dit artikel behandelen we de planningtool Tom#039;s planning. Dit is een tool die gemakkelijker in gebruik is dan Microsoft Project en visueler is dan Microsoft Excel. Microsoft project wordt algemeen ervaren als een lastig programma dat niet zomaar onder die knie te krijgen is. Microsoft Excel is in gebruik gemakkelijker dan Microsoft project maar helaas niet zo visueel als Microsoft Project.

Tom#039;s planning is een combinatie van deze twee programma#039;s. Je kunt gemakkelijk nieuwe opdrachten toevoegen aan de planning. Er zijn niet overdreven veel functies waardoor je wel het overzicht behoudt. Een ander voordeel van Tom#039;s planning is dat het een online applicatie is die je dus ten alle tijden kunt benaderen. Ook via mobiel of tablet kan je met Tom#039;s planning de planning aanpassen en gemakkelijk opdrachten voeren. De tool is namelijk zo gemaakt dat via tablet en telefoon de tool ook gemakkelijk gebruikt kan worden. Wel is een internetverbinding (Wifi of mobiel internet) vereist.

a good argumentative essay

Ook maakt Tom#039;s planning gebruik van Symbolen. Deze symbolen visualiseren de status van een opdracht. Zo is het mogelijk om een envelopje bij de opdracht te plakken. Op deze manier zie je in 1 opslag wat er nog gedaan moet worden.

Categorieën: Uncategorized

Geef een reactie